Vi erbjuder bara de bästa märkena!
Vår målsättning är att erbjuda sportkläder av högsta kvalité genom starka varumärken.

Kläderna tillverkas i vår fabrik i Tjeckien. Vi använder bara de bästa materialen från Italien och Schweiz till våra kläder och allt tillverkas med hjälp av den senaste produktionsteknologin.

 

Swix

Swix är representerade på alla områden där skidsporten finns och är en av skidindustrins starkaste varumärken. Vi är stolta över varumärket som står för sunda värderingar och har präglat skidsporten mer än någon annan kunnat ana. Swix har blivit en del av den norska folksjälen och är starkt förknippat med skidåkning i mer än 30 länder.

 

Kalas Sportswear

Kalas Sportswear är välkänt bland cyklister och namnet Kalas är alltid en garanti för hög kvalité och enastående prestanda.

 

Kalas cykelkläder används av världsmästare, Olympiska mästare, landslag, mängder av professionella lag och tusentals av elit- och motionscyklister i mer än 20 länder i världen. Produktionen av cykelkläder har växt enormt och några av våra kunder är: CK Bure, Västerås CK, Ericsson, CK Fix, FK Trampen och ytterligare ca 150 företag samt klubbar runt om i Sverige och Finland.  

 

Bavac

Bavac är vår löpkollektion med hög kvalité som är välkänd för alla som använder sig av löpkläder med egen design. Bavac har ingått i vårt sortiment de senaste tre åren.

DELA PÅ: